AmbientExpo (aprilie 2014)

joi, aprilie 24, 2014 Alexandra Patrascu 2 Comments

De fiecare dată când are loc un târg sau o expoziție de design și decorațiuni în București suntem nelipsite, asa că atunci când a avut loc AmbientExpo a trebuit sa mergem.

AmbientExpo este un târg international de produse si sisteme pentru amenajări interioare și exterioare, decorațiuni, mobilier și piscine. A avut loc la Romexpo în perioada 10-13 aprilie,alături de ConstructExpo, Romtherm, Expo Flowers & Gardens și Antique Market.

Ne-am luat aparatele de fotografiat pentru a putea să vă arătam și vouă cum a fost, în caz ca nu ați putut ajunge. Dacă ați fost, spuneți-ne ce v-a plăcut cel mai mult! Nouă ne-a plăcut foarte mult standul de la Șeminee Ștefanescu datorită designului său deosebit. 

*La sfârșit găsiți o listă cu toate firmele în ordinea prezentării.             Vizavi se afla standul de la Silver Decor. Aici am vazut tapete si fototapete absolut superbe de la Omexco si Arte, profile decorative Orac Decor si parchet stratificat Karelia. Ne-a plăcut foarte mult prezentarea produselor, standul arăta foarte bine iar reprezentanții au fost foarte amabili. Silver decor face și mobilă pe comanda.
             
Un alt stand care ne-a atras atenția a fost cel de la Mesta. Aceștia au gama foarte variată de produse din marmură, travertin, granit și onyx. 

Apoi am fost standul VELUX. Reprezentanții companiei Velux prezentau în premieră noua generație de ferestre pentru mansarda Velux, o fereastră care permite mai multă lumină naturală și un aport solar mai mare în perioadele cu temperaturi scăzute. Aceasta nouă generație este dotată cu un ecran tactil intuitiv. Astfel acționarea ferestrelor și a parasolarelor e mult mai rapidă si facilă. Dacă sunteți interesați de acest subiect vă las linku-ul celor de la Velux –

            Dupa aceea ne-am amuzat cu sistemele de incălzire al celor de la Dimplex.
             Am fost foarte impresionate de mobila celor de la Grandeaur. Era din lemn masiv, foarte bine executata și foarte frumoasa. Din păcate nu aveau foarte multe piese de mobilier expuse. Voi pune cîteva poze cu piese de mobilier de pe site-ul lor. Tot le ei puteți sa găsiți pendule și ceasuri.
             Normal ca a ajuns si la standul celor de la Yankee Land si Yankee Candle. Au decorațiuni și mobilier shabby chic.

               
              Dacă sunteți în căutare de gresie și faianță, puteți încerca la cei de la Pamesa Ceramica iar pentru parchet cei de la Krono Swiss aveau niște mostre interesante

            La final am ajuns în pavilionul C1 unde am văzut standul facultății noastre. Universitatea de Arhitectura și Urbanism "Ion Mincu" participă la multe expoziții de acest fel și standul nostru este mereu interesant, atrăgând atenția vizitatorilor.  Puteți vedea proiecte din anul III, randări pe calculator, mobilier realizat în timpul practicii de către studenții din anul II  sau chiar machete. în curând vom posta și noi proiecte și speram sa va placa ! 
             În concluzie  AmbientExpo merită văzut!  Dacă nu ați putut ajunge anul asta sper ca v-am putut ajuta sa vedeți despre ce este vorba și poate că la anul o sa vreți sa mergeți și voi. Date de contact:


 • Șeminee Stefanescu • Silver Décor - tapet, profile decorativ

Showroom Decebal
B-dul Decebal Nr.2 (lânga Ruby Yuesday)
Telefon:
021 326 00 42
0722 555 533

Showroom Mihalache
B-dul Mihalache Nr.123 (Fost 1 Mai)
Telefon:
021 244 33 90
0722 333 818

Showroom Cotroceni
Str. Carol Davila Nr.3
Telefon:
021 410 56 99
0722 554 092 • Mesta – Marmuri si travertin

Showroom București 
Calea Bucureștilor nr. 79 A, Otopeni
Tel 021 350 46 57/58

Showroom Constanța
Bd. Aurel Vlaicu nr. 125, lot 24, hala 3
Tel 0241 68 11 70

Showroom Prahova Băicoi
Strada Înfrățirii nr. 111, Liliești
Tel 0244 268 744/45


 • Dimplex – sistem incalzire, seminee


 • Grandeaur – mobilier lemn masiv


Showroom:
Șoseaua Nicolae Titulescu , Nr.92 , Sector 1
Telefon: 0723.102.112


 • YankeeLand - decoratiuni, mobilie


 • Pamesa Ceramica si Krono Swiss - gresie, faianța, parchet


 • Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”
www.uauim.ro2 comentarii:

 1. Foarte interesant !
  Yankee Land si Yankee Candle sunt no.1.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim! Au extins de curand magazinul de pe Calea Dorobantilor! La numarul 172.

  RăspundețiȘtergere