KNRDY Restaurant

vineri, aprilie 25, 2014 Anca Craciun 0 Comments

    Conceput de Suto Interior Architects , Display Kitchen Steak House reprezintă un proiect de amenajare a unui restaurant-bar din  Budapesta. S-a dorit realizarea unui echilibru între confortul pe care trebuie sa-l simtă un client într-un astfel de  restaurant si  designul acestuia.

    Interiorul este amenajat cu piese de mobilier clasic, se folosește un stil masculin, cu nuanțe de negru, gri precum și  pete de culoare roșie , respectiv scaunele de bar create de Ronan și Erwan Bouroullec.


     Înca de la intrare putem admira colecția de scaune și mese aparținând designerului britanic Tom Dixon. Mobilierul contemporan este pus in valoare de pereții din caramidă îmbinată cu plăci albe ce reușesc sa redea aparența de structură nefinisată. Sistemul de iluminat este amplasat in mod neobișnuit deasupra băncilor elegante din piele,direcționat spre pereții din caramidă, punându-i astfel in valoare.  Lumina difuză creează un ambient plăcut, intim.  Corpurile de iluminat ajută prin forma si amplasarea lor la completarea designului unic . 
     Benzile  metalice, negre,structurale sau decorative sunt  specifice stilului lui Tom Dixon. Toate acestea ne duc cu gândul la designul industrial, mai ales datorită cadrelor de metal si a sistemului liniar de iluminat.
    Amenajarea interiorului se bazează pe  claritate prin dispunerea ordonată a meselor si crearea unui spațiu fluid, geometric  prin care se poate circula ușor.

    Spectaculos este colajul dispus pe perete, cu imagini vechi, alb negru din  New York (Nu dețin drept de autor pentru niciuna din imaginile de mai sus)

0 comentarii: