Cum a fost la Made in Ro

marți, mai 27, 2014 Truta Daniela 0 Comments

              Pe 17 și 18 mai a avut loc cea de-a patra editțe a târgului Made in Ro la Impact Hub București și evident că a trebuit să mergem și noi acolo. Încă de la intrare am fost fascinate de atmosfera relaxată și plină de creativitate care ne-a întâmpinat. Primul lucru pe care l-am observat a fost cafeneaua poziționată chiar în centrul spațiului unde te puteai relaxa dupa ce admirai creatiile designerilor.

             Chiar lânga bar au fost expuse gențile Iutta ale creatoarei Nicoleta Chirica ce combină designul urban cu motivele tipice românești.             În continuare am fost amuzate de creațiile celor de la Zâmburi.             Ne-am îndreptat apoi către zona de ceramică unde am văzut creațiile Mădălinei Teler (De Ceramică) si ale lui Dragoș Motică. Ne-au placut foarte mult cănile Una ca Luna și fereastra în care au fost ele așezate și evident că nu am pututut să nu remarcăm colecția de rafturi metalice a designerilor de la Caiverzipepereti sau accesoriile Doricica Handmade.


             În urmatoarea încăpere ne-au atras atenția cei de la 441 Design Studio cu taburetul lor colorat. Trebuie să menționăm că șezutul taburetului este făcut din beton, un detaliu interesant având în vedere că taburetul este foarte comod.              Am admirat atât gențile din piele ale designerului Irina Forea cât și gențile geomterice de la Clean Everything.
            Păpușile celor de la Abbit+bear ne-au fascinat chiar și pe noi nu numai pe cei mici.
            Am stat de vorbă și cu cei de la Arhidot Design, ne-au povestit despre ceasurile lor No Time, mai ales despre "Mândrul" care are chiar și o pereche, "Mândra" inspirate evident din folclorul  romanesc.
            Ne-am bucurat foarte mult să vedem creațiile Irina Neacșu (thecraftLAB), nu ne putem decide dacă ne-au placut mai mult gențile, lampa sau scaunele, noi le-am fi luat pe toate acasă.


            Printre preferatele noastre au fost lămpile Cristinei Mocan (Arcasha) ce arată ca niste pălării reinterpretate, cu un aer vintage.

            Ne-au plăcut foarte mult accesoriile celor de la .care?Cutare. (mai ales pisicuțele).            Auzisem de creațiile Lilianei Stoica (Deco Box) și am rămas plăcut surprinse să le vedem și aici. Trebuie să menționăm că arată mult mai bine în realitate decât în poze!


                                                                                                                                                                              Unul dintre cele mai trăznite standuri a fost al celor de la Sucita Goodies, unde nu știai pe ce sa pui ochii mai întai.


           De-abia am putut să vedem creațiile Uzina 55 Ploesci, atât de multă lume era adunată la standul lor pentru a vedea piesle de mobilier în stil industrial, atât de inedite.           Ne-au fascinat atât pernuțele cât și lămpile designerului Adrian Balcău.           În zona de bijuterii nu am știut la care să ne oprim mai întâi. Unul dintre cele mai inventive standuri a fost cel al Anei Maria Dobraș (DD Jewelry) dar la fel de mult ne-au plăcut și bijuteriile din copăcei ale Alinei Simion.

           În concluzie, din punctul nostru de vedere Made in Ro a fost unul dintre cele mai reușite târguri de design care se organizează la noi, am fost copleșite de diversitatea obiectelor oferite și ne-a plăcut să vedem atât de multă creativitate adunată într-un singur loc. Noi mergem și la ediția aV-a, iar dacă v-am convins și pe voi ne vedem acolo!
0 comentarii: