Cum a fost la târgul Expo Casa Mea

miercuri, mai 14, 2014 Truta Daniela 0 Comments

Iată că a venit și cea de-a treia ediție a târgului Expo Casa Mea așa că sâmbătă am trecut și noi pe la Romaero să vedem despre ce este vorba. Expo Casa Mea este un târg de materiale de construcţii, finisaje, soluţii de reamenajare, decorare și mobilare a locuinţei. Seamană foarte mult cu evenimentele de gen care se organizează la Romexpo în fiecare an cum ar fi Ambient Expo doar că sunt prezente și firme de arhitectură de interior și design care te pot consilia în amenajarea locuinței. Noi am fost plăcut surprinse de acest lucru, de altfel unul din primele standuri care ne-a atras atenția a fost cel al celor de la Silva Artis care au adus și câteva dintre creațiile proprii, niște scăunele-taburet foarte originale.

http://silvalartis.wordpress.com

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea


             Ne-au placut foarte mult și cataloagele celor de la Decora House cu tapet vintage cu model floral,  damasc sau carouri. Tot firma lor prezenta la un alt stand vopsele decorative.

http://www.decora-house.ro

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea


Expo Casa Mea


Expo Casa Mea


                  În continuare am aflat de un nou sistem de jaluzele pentru geamurile termopane de la cei de la Br.ea Project Management. Jaluzelele sunt integrate în interiorul celor doua foi de geam putând fi acționate fie cu un buton (ca modelul din imagine) fie cu magnet. Tehnologia lor se numește In2glass iar geamul cu jaluzele incluse se poate monta și pe ramele existente de termopan și poate avea orice grosime începând cu 18 mm. Noua ni s-a părut o soluție foarte ingenioasa și mult mai estetica și practica decât varianta clasică de jaluzele.

http://brea-project.com/


Expo Casa Mea

                La următorul stand al celor de la Hansen am văzut, așa cum le numesc ei, „altfel de umbrele”. Personalul a fost foarte amabil, domnul din imagine s-a oferit chiar să ne desfacă umbrela pentru poza și să o învartă pentru a obține un efect similar cu bătaia vântului.

www.hansen.ro

Expo Casa Mea
                                
      Expo Casa Mea


  Ne-am oprit și la cei de la Mgstone, blaturile din cuarț sunt considerate a fi cele mai rezistente blaturi iar ei au foarte multe modele si culori din care puteți alege.

http://www.mgstone.ro/

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea


Într-un mare final am ajuns și la Gada Ceramic, ei colaborează cu numeoroși producători de gresie și faianță din Italia, modele fiind concepute de unii dintre cei mai mari designeri din lume la momentul actual. Odată cu aparițita tehnologiei digital-ink a devenit posibilă imprimarea pe ceramică a oricărui pattern, ceea ce a putut face posibilă apariția gresiei-parchet, de exemplu. La Gada Ceramic puteți găsi o gama foarte variată de gresie și faianță astfel obținută.

http://www.gadaceramic.ro/


Expo Casa Mea
                                                                              
Expo Casa Mea
                                                                                 

Expo Casa Mea
                                                                                 

Expo Casa Mea

Expo Casa Mea

Chiar la intrare se afla standul celor de la Szel Mob ce implinesc anul acesta 20 de ani de activitate. Ei produc mobilier rustic din stejar si rasinoase atat in dimesniuni standard cat si la comanda. Noua ne-a placut gama variata de finisaje culori si aceeasorii cu care poti personaliza mobilierul lor.

http://www.szelmob.ro/index.php/en/


Expo Casa Mea

Expo Casa Mea


Expo Casa Mea


Expo Casa Mea


Expo Casa Mea


Un alt stand care ne-a plăcut foarte mult a fost cel al firmei Kromston. Auzisem deja că există placaje la pereți din plută dar acum am văzut pentru prima data așa ceva și putem spune că arată mult mai interesant decat iți imaginezi când auzi despre un astfel de produs. Pe langă pliante, am primit de la ei și un mic breloc din plută pe care este scris numele firmei. 

http://www.kromston.ro/

Expo Casa MeaExpo Casa Mea

Expo Casa Mea
             

Cei de la Naturlich prezentau un mobilier auster dar cu textură foarte interesantă, fabricat din lemn masiv. Se vedea de la distanță că este mobilier nemțesc!

http://www.naturlich.ro/

Expo Casa MeaȘi ca să se încheie frumos vizita noastră de sambătă dupamiaza am fost invitate să încercăm „cel mai comod leagan de gradina din lume” cum a fost numit de domnul simpatic care îl prezenta. Nu avem de unde să știm dacă este cel mai comod din lume dar este sigur cel mai comod leagan pe care am stat noi vreodata! Ii puteți gasi pe http://luxusgarten.com/

Expo Casa Mea

În concluzie nouă ne-a plăcut la Expo Casa Mea, este un targ foarte util pentru cei care vor să iși amenajeze sau renoveze locuințele, este un prilej foarte bun de a lua contact direct cu producătorii și de a afla despre noi tehnologii apărute în domeniu. De asemenea puteți primi consiliere gratuită din partea firmelor de design interior ceea ce nu se întamplă la restul târgurilor de gen. Ne-ar fi placut să vedem chiar mai multe standuri decât am vazut anul acesta, noi încercăm și la anul și speram ca v-am facut și pe voi curioși.

Expo Casa Mea

0 comentarii: