Cum faci sa incapa 6 studenti intr-un apartament de 2 camere

vineri, august 29, 2014 Alexandra Patrascu 0 Comments

Majoritatea oamenilor spun că studenția este una dintre cele mai frumoase momente și că viața de cămin este unică, de a doua nu am de unde să știu, dar dacă ar fi să stau într-un apartament cu încă 5 studenți mi-aș dori să arate cam așa: 


Un spațiu fresh, tineresc, cu o doză de nonconformism care în același timp să fie funcțional și foarte util. 
Am avut de propus două variante de amenajare, prima în care să păstrăm structura originală, iar a doua în care am avut voie să mutăm sau să dărâmăm acei pereți care nu sunt de rezistentă.  
În prima variantă este totul foarte simplu: 3 camere cu două paturi și două birouri fiecare, două băi, ambele cu acces din hol și un living cu bucătărie deschisă. Singura variantă prin care am reușit să câștig îndeajuns loc pentru bucătărie a fost să includ și balconul în suprafața. Având mână liberă în cea de a două variantă am optat pentru așa-zisul open-space. Astfel am împărțit apartamentul în două zone diferite: zonă de zi cu living, loc de luat masa și bucătărie și zona de noapte, respectiv dormitorul celor 6 studenți unde, inevitabil, am folosit paturi suprapuse.
Piesa centrală o constituie livingul pentru care am decis să folosesc o combinație de culori mai puțin întâlnită, dar care după părerea mea se potrivește perfect pentru un apartament studențesc. Pentru că roșul și galbenul sunt două culori puternice, am păstrat restul spațiului neutru, folosind alb și gri.
Spațiul este unul practic, fără a fi înghesuit și , credeți-mă, nu vreți să știți câte foi am putut să umplu până să ajung la variantele acestea.

0 comentarii: