Doza de design #2

luni, august 25, 2014 Alexandra Patrascu 0 CommentsPentru azi ne-am gândi să alegem o combinație de culori foarte des întâlnită în amenajarea interioarelor datorită efectului impresionant pe care îl are.
La prima vedere o combinație mai puțin așteptată, griul și galbenul conferă oricărei încăperi un aer elegant, sofisticat, totodată creînd o senzație de confort.
Schemele de culori ce folosesc nuanțe de gri constituie fundalul perfect pe care se pot adaugă accente de galben folosind decorațiuni, perne, draperii, tablouri, scaune etc. Dacă sunteți cu adevărat îndrăzneți puteți chiar să vopsiți un întreg perete galbenul.  Galbenul este o culoare caldă ce da impresia unui spațiu vesel, primitor, invadat de lumina, cu toate aceste, în timp, poate crea o anumită stare de neliniște, de aceea va recomandăm să utilizați cantități mai mari de galben în living, baie, bucătărie și pe holuri.
În ceea ce privește dormitoarele galbenul este folosit drept culoare de accent. Dacă totuși doriți  mai multă culoare în dormitor optați pentru ceva ce poate fi înlocuit în timp, precum o lenjerie de pat în nuanțe de galben sau niște pernele vesele. 

 În concluzie designul de interior cu accente de galben și gri este unul care impresionează dintr-o singură privire. 


 Nu detin drept de autor pentru niciuna dintre imaginile de mai sus.

0 comentarii: