Bella Vita, fostul Local Colonial

luni, septembrie 08, 2014 Alexandra Patrascu 0 Comments

Profitând de zilele libere din vacanță am decis să dăm o tură în Centrul Vechi și să vedem ce mai e nou. Ajungând pe strada Covaci, la nr.19, am descoperit că Local Colonial a devenit Bella Vita iar odată cu rebrandingul se va schimbă și profilul restaurantului. 


Mobilierul este simplu și comod, constând din mese și scaune de lemn, canapele roșii și piese de mobilier de la thecraftLAB.Detaliile de decor sunt cele care transformă spațiul. Localul este amenajat cu decorațiuni tribale, statuete, obiecte de călătorie, vapoare în miniatură și lămpi cu abajur, toate care ne duc cu gândul la o vacanță exotică.  

Barul se află în partea stânga și se incadreaza perfect cu restul mobilierului. Din această încăpere se face accesul către bucătărie. Trebuie să menționam că bucătăria are forma unei căsuțe  și ni s-a părut foarte fain că putem să ne uităm la bucătari în timp ce prepară mâncarea.  


Decorul și piesele poartă semnătura arhitectului Corvin Cristian , pe care l-am tot menționat în articolele noastre  -  Papiota , Energiea.

Dacă aveți drum în Centru Vechi noi zicem că merită să treceți pe la Bella Vita. Atmosfera este foarte plăcută, amenajarea este inedită iar chelnerii sunt foarte binevoitori.   


TheCraftLAB

Cu această ocazie vrem să va prezentăm și thecraftLAB. Vă încurajăm să trageți cu ochiul la creațiile Irinei Neacșu și ale echipei sale. Nu numai că realizează proiecte de design interior, dar mobilierul lor tapițat este unic, vesel și ne place la nebunie.Acestea sunt doar o foarte mică parte din minunata colecție de mobilier a celor de la thecraftLAB.


Pe site găsiți o descriere care li se potrivește perfect : “ThecraftLAB - Old Stories în New Words este brandul care fabrică design cu poveste. Pentru că noi credem în personalitatea unicăƒ a clientului nostru și pentru că fiecare spațiu are o istorie inedită, promovăm creativitatea, culoarea și fantezia.”

0 comentarii: