Colecția Dizainăr pentru EFdeN

luni, septembrie 15, 2014 Truta Daniela 0 Comments


Tocmai s-a terminat şi ediţia de anul acesta a târgului de mobilă echipamente şi accesorii BIFE-SIM iar noi de-abia aşteptăm să împărtăşim cu voi lucrurile frumoase pe care le-am văzut. Înainte de a face o retrospectivă genrala a evenimentului o să ne oprin puţin pentru a va prezenta Colecţia.Dizainăr pentru EFdeN. 


Noi suntem fane vechi Dizainăr, dar anul acesta chiar am avut ocazia să stăm de vorba cu ei şi să aflăm mai multe despre conceptul lor. 
Colecţia.Dizainăr pentru EfdeN a fost lansată oficial la BIFE -SIM şi de acum poate fi comandată şi achiziţionată exculsiv din magazinul Dizainăr. EFdeN este proiectul finaliştilor României la Solar Decathlon Europe, cea mai prestigioasă competiţie de arhitectură şi tehnologii solare integrate (dacă va amintiți în 2012 România a mai avut succes cu un astfel de proiect la SDE, se numește Prispa). Pe lângă sistemele ingenioase de incalizre şi producere de energie echipa EFdeN şi-a dorit ca în amenajarea interiorului casei să se poată regăsi acelaşi concept de folosire a resurselor naturale. 

Proiectul EFdeN


Pe lângă aceasta, au vrut că proiectul lor să atragă o categorie mai mare de oameni, nu doar ingineri pasionaţi de sistemele folosite. Aşa a început colaboararea cu Dizainăr, ei au avut ca tema să realizeze produse din fibre naturale, cu ajutorul principiilor ecologice, dar care să fie confortabile şi aspectuase în acelaşi timp. 


Designerii participanţi sunt: Marilena Popa (arhitect de interior), Mădălina Teler (De Ceramică) Project Zulu, Ramona Bejan, Rizi Design, Silva Artis (despre care am vorbit şi aici). 
Fiecare şi-a realizat partea în acest proiect, fiind un exemplu perfect de colaborare între designeri, producători şi beneficiari. 
Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii aici aveţi şi un mic filmuleţ în care desingerii participanţi vorbesc despre creaţiile lor şi despre colaborarea cu Dizainăr.


 Standul Dizainar de le BIFE-SIM


Noua ne-au placut adaptablitatea sistemului modular Biblioteca N, cat si aerul contemporan al scaunului cu retea din fire HexA . Foarte ingenioasa este si si etajera cu masuta inglobata UC Shelf iar pe obiectele din ceramica ale Madalinei Teler le stiam de la Made in Ro.


Toate drepturile asupra fotografiilor și textului aparțin designchapter.org
Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru.
All rights reserved.
Imaginile fara drept de autor via www.dizainar. ro

0 comentarii: