Corelli,locul in care bunul gust întâlnește lumea de poveste

marți, octombrie 07, 2014 Alexandra Patrascu 0 Comments


În Piața Amzei, la nr. 10-22, la doi pași de Biblioteca Metropolitană, se găsește locul ideal pentru cei pasionați de frumos și idei fine. Boutique-ul Corelli Atmosphere se distinge printr-o varietate de piese de mobilier și decorațiuni în stil clasic sau cu accente moderne, ideale pentru orice tip de amenajare interioară.
Corelli oferă o gamă largă de produse, de la porțelanuri înflorate cu design chic până tablouri și umbrele colorate înfrumusețează vitrinele magazinului. Obiectele de decor sunt aduse din Grecia, Germania și Franța.

Corelli reprezintă o oază de liniște și relaxare în mijlocul aglomerației urbane.
De cum intri pe ușă, atmosferă se schimbă complet, ești întâmpinat de un loc cald și armonios în care a-i putea să petreci ore descoperind fiecare obiect. Interiorul este mereu aranjat cu grijă iar fiecare colțișor îți rezervă câte o surpriză.
Cu peste 2.000 de repere, este magazinul potrivit pentru toată lumea deoarece reunește obiecte în linii clasice cu elemente moderne. În plus, există posibilități variate de combinare a produselor.De mai bine de 5 ani, cei de la Corelli colaborează cu European Heritage. Piesele de mobilier au un design deosebit și se pot personaliza în diverse culori și finisaje. Pe cei de la European Heritage îi puteți găsi în mai multe locații, printre care și Thomas Antique, despre care am scris aici.Seria de produse se completează o data la 2 săptămâni, dar cele mai mari schimbări au loc de Crăciun, Paște, 1 și 8 Martie, atunci când gama de produse reflectă perfect aceste sărbători. Pentru cei interesați, începând cu 20 octombrie vor aduce produse de Crăciun.

Corelli este de asemenea locul ideai pentru micile cadouri care trebuiesc achiziționate periodic pentru familie și prieteni.
Toate acestea sunt completate de profesionalismul și amabilitatea echipei de vânzări, mereu la dispoziția clienților, gata oricând să ofere sugestii și idei.

V-am convins sa le faceți o vizită? Noi zicem ca sigur o sa găsiți ceva interesant la ei.


Toate drepturile asupra fotografiilor și textului aparțin designchapter.org
All rights reserved.

0 comentarii: