Cuteoshenii - personaje pictate pe mobilă și nu numai

luni, octombrie 13, 2014 Truta Daniela 0 Comments


Zilele trecute am descoperit pe Facebook unele dintre cele mai drăguţe piese de mobilier pe care le-am văzut în ultimul timp. Şi când am spus "drăguţe" nu am folosit adjectivul în mod întâmplător, ele se numesc chiar CUTEoshenii, iar în spatele lor se află Andra Badea, art-director şi ilustrator. Ea pictează pe mobilă şi nu numai nişte personaje foarte speciale şi amuzante care nu au cum să nu-ţi smulgă un zâmbet de fiecare dată când le vezi.

Andra Badea spune pe siteul ei că a realizat că ilustratiile create de ea ar arata mult mai bine zâmbindu-ţi de pe o noptieră sau chiar de pe geanta pe care o porţi decât atârnate pe perete şi aşa a început povestea Cuteosheniilor. 


Carnetele

Şi tocmai asta e interesant la creaţiile ei, verstailitatea. Cutosheniile pot să înveselească şi să readucă la viaţă aproape orice obiect. Că tot vorbeam de reciclare creativa, Andra are un proiect de reflosire şi reinterpretare a unui obiect vechi, este vorba despre o carcasa veche de radio pe care a găsit-o undeva la colţ de stradă. După ce a fost bine curăţată şi dichisită, carcasa s-a transformat într-o frumoasă comodă. Dar după cum spuneam, fiind vorba de domeniul nostru, nouă ne-au atras atenţia obiectele de mobilier pictate care sunt convinsă că încântă pe oricine, nu numai pe cei mici: 


                                      

Andra a pictat de altfel şi un blat de masă din "Acuarela" pe care acum îl puteţi găsi atârnat pe perete pe post de tablou. 


Cu toate acestea Cutosheniile îşi fac veacul pe tot felul de alte obiecte:

Portofel
                                      


                                      
Cutie de lemn


Dacă vreţi şi voi nişte Cuteoshenii care să va inveselasca locuinţa să ştiţi că ele sunt uşor de găsit şi le place să pălăvrăgească aşa că aici aveţi pagina de Facebook a Andrei şi aici site-ul ei.


Nu detin drept de autor pentru niciuna dintre imaginile de mai sus. Imagini via cuteoshenii.com

0 comentarii: