Linia - mobilier funcțional și inovator gândit de designeri români

marți, noiembrie 25, 2014 Truta Daniela 0 Comments

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm noua divizie de mobilă pe care o puteţi găsi la Laboratorul de Arhitectură şi anume Linia, The Furniture Company.

Cei de la Laboratorul de Arhitectură ne-au atras atenţia pentru prima dată la târgul de mobilă echipamente şi accesorii BIFE-SIM unde ei au şi lansat de altfel această nouă divizie de mobilă.

Linia - compania de mobilier este un brand ce se bazează pe calitate vândută la preţuri accesibile. Foarte importante pentru ei sunt, de asemenea, explorarea unor noi materiale, texturi, culori, forme şi mijloace de fabricaţie. Compania doreşte să creeze piese iconice de mobilier ce vor fi mereu de actualitate. Consideră că mobilierul poate fi o piesă de design ce este o formă de artă decorativă de aceea în proiectare ai se gândesc atât la aspectele funcţionale cât şi la formă/volumetria obiectului.

Pe lângă proiectarea de mobilier Linia oferă şi servicii de amenajare complete. Ei pot oferi de asemenea şi serivicii de realizare, execuţie a propriilor tale idei.

În portofoliul lor puteţi găsi diverse propuneri de oiecte de mobilier pentru încăperile dintr-o locuinţă cum ar fi pentru:

Zona de zi


Edge sideboards

Edge Bookcase

Zingana dining table

Tamboti dining chair


Zona de noapte

Edge by night collection

Neo

City life

Baie


Bucatarie


BirouUna dintre cele mai interesante colecţii ale lor se numeşte RElief Collection, iar setul este fabricat din sticlă securizată şi lemn natural, lustruit şi lăcuit . Protecţia la umiditate a lacului conferă un aspect plăcut care durează în timp, protejând -o împotriva umezelii şi dăunătorilor.


Compania de mobilier are de asemenea şi o colecţie eco-friendly ce se numeşte Cardboard X² collection. Aceasta se bazează pe ideea că o modalitate inovatoare de a implementa sustenabilitatea este prin folosirea cartonului în realizarea mobilierului. Această colecţie are scopul de a sublinia calităţile materialelor ecologice, ce sunt uşoare şi nu poluează, ajutând la reducerea emisiilor de carbon datorită simplificării procesului de transport a materialului.Cei de la Linia au chiar câteva propuneri de mobilier pentru copii foarte haios, care pune
în evidenţă linii curate, gemetrice:
Linia Kids


Dacă sunteţi curioși ce alte piese de mobilier au realizat cei de la Linia îi puteţi urmări pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook.


Nu detin drept de autor pentru niciuna dintre imaginile de mai sus.

0 comentarii: