The Coffee Shop - cafea bună într-un decor modern

vineri, noiembrie 14, 2014 Alexandra Patrascu 0 Comments

În apropiere de Universitate, pe strada Academiei, la numărul 2, a apărut The Coffee Shop, un local micuț cu un design modern și o multitudine de băuturi speciale de savurat. 
Localul atrage imediat atenția, atât prin amenajare cât și prin produsele sale. 

De cum intri, ți se pare că ai ajuns într-un paradis al cafelei, ești întâmpinat de sute de pungi de ceai, cafea și ciocolată. Practic tot peretele din partea dreaptă este folosit drept display pentru diferitele tipuri și arome oferite de cei de la The Coffee Shop.Interiorul denotă pasiune și preocupare, pe de o parte pentru cafea și ce implică astăzi procesul de pregătire și servire iar pe de altă parte pentru amenajare, care este una simplă dar de mare efect. 
Designul este unul minimalist iar din punct de vedere al cromaticii predomină culorile neutre precum bej, maro în combinație cu nuanțe de alb. Singurele pete mai puternice de culoare sunt reprezentate de diferitele culori ale pungilor de cafea. 

Spațiul, deși unul destul de mic, este foarte bine gândit că dispunere: există zonă de ședere, unde îți poți savura băutură așezat comod pe scaunele One de Konstantin Grcic, zona de servire și zona de dispunere. 
Chair One de Konstantin Grcic 

Mobilierul contrastează cu peretele de cărămidă din zona barului care duce cu gândul la designul industrial. Pe acesta este expusă o gamă variată de espressoare care sunt și de vânzare. Grinzile din lemn completează perfect spațiul, oferind un plus de căldură încăperii.


 Espressoarele Ascaso, Jura, Sielaff, Expobar, La Pavoni, Mahlkoni, Petra.

Iluminatul contribuie la atmosfera generală care este una relaxată și plăcută.The Coffee Shop este locul ideal pentru a servi o cafea, fie ca e vorba de cafeaua de dimineață, cea de după serviciu sau după-amiaza cu prietenii.
Pe cei de la The Coffee Shop îi mai puteți găsi pe strada Mendeleevpe strada Vlădoianu și pe Calea Moșilor.


Toate drepturile asupra fotografiilor și textului aparțin designchapter.org
All rights reserved.

0 comentarii: