Festivitatea de premiere a concursului Insign Awards

marți, octombrie 20, 2015 Truta Daniela 0 Comments


Marţea trecută am participat la un eveniment inedit pe scena designului interior românesc, respectiv la festivitatea de decernare a premiilor celei de-a 5a ediţii a concursului Insign Awards, organizat de Noblesse Interiors.


Cei mai buni designeri români de interior înscrişi în competiţie au fost premiaţi în cadrul unei gale fastuoase ce s-a desfăşurat la Palatul Noblesse, ce se află pe stradă Sfinţilor nr. 7 şi pe care va sfătuiesc să îl vizitaţi cât mai repede cu putinţă. Premiile au fost înmânate de către Loredana Preda – CEO Noblesse Group care a anunţat, de asemenea, lansarea noii platforme Noblesse Interiors, ce are de acum şi o secţiune dedicată arhitecţilor, cu informaţii complete legate de produsele comercializate.


 Revenind la concursul Insign Awards, cele peste 120 de proiecte înscrise în competiţie au fost evaluate de un juriu de specialitate, format din Decanul Facultăţii de Arhitectură de Interior U.A.U.I.M.- Prof. Dr. Arh. Marius Marcu Lapadat, Prorectorul pentru Imagine şi Cooperare U.A.U.I.M - Conf. Dr. Arh. Beatrice Gabriela Joger, Managing Partner Noblesse Interiors - Silviu Preda, echipa Studio Insign reprezentată de arhitect şef Alessandro Lusito.Concursul se adresează atât designerilor cu experienţă, dar şi arhitecţilor aflaţi la început de drum sau studenţilor dornici de afirmare având mai multe categorii de participare. În primul rând, categoriile se împart în Juniori şi Seniori. Categoria din urmă se adresează proiectelor relaizate, amenajarilor puse in practica, în timp ce categoria de Juniori se adresează proiectelor 3D. La rândul lor, aceste categorii au două sub-categorii: amenajări de casă repctiv horeca.

Câştigătorii de anul acesta sunt:

Juniori Casă
Juniori Horeca 
Seniori Casă 


Pe cei de la Atelier 507 ii puteti vedea aici


Seniori Horeca 
 Pentru fiecare categorie în parte, valoarea Premiului I a fost 200 euro. Marele Premiu, în valoare de 2000 de euro, a fost câştigat de echipa EZZO Design, care a convins juriul printr-un proiect creativ, original, caracterizat de armonie şi de o îmbinare perfectă între forme, culori, lumina, materiale folosite.


Imagini via www.facebook.com/Noblesse-Interiors

0 comentarii: